Мъж и жена загинаха при извънредна ситуация на Кримския мост рано

...
Мъж и жена загинаха при извънредна ситуация на Кримския мост рано
Коментари Харесай

Мъж и жена загинаха на Кримския мост, дъщеря им е ранена

Мъж и жена починаха при извънредна ситуация на Кримския мост рано тази заран, щерка им е ранена, заяви ръководителят на Крим Сергей Аксьонов, съобщи ТАСС.

Все още няма публична информация за аргументите за изключителната обстановка. Руското министерство на превоза съобщи, че пътното платно е развалено на участъци от моста, само че не удостовери информацията за щети на опорите.

Сергей Аксенов заяви за прекъсването на придвижването по Кримския мост заради повреда в региона на 145-ия дирек в своя канал в Telegram към 04:20 московско време. Той не даде детайлности за естеството на случая.

Временно беше спряно и придвижването на железопътния превоз по Кримския мост. Според Сергей Аксенов, възнамерява се да бъде възобновен до 09:00 часа московско време.

Междувременно осведомителната организация РБК-Украйна заяви, че на моста са били чути детонации. Руският телеграм канал " Сива зона ", обвързван с наемническата формация " Вагнер ", заяви, че по моста са били нанесени два удара в 03:04 ч. (0:04 по Гринуич) и 03:20 ч. Ройтерс не може да ревизира тази информация от самостоятелен източник. Засега няма коментар от украинска страна, оповестява Българска телеграфна агенция.

Инфо: ТАСС, Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР